Positiviteit tijdens Evenemententop Velsen “We kunnen weer!”

We kunnen Weer; dat was het thema van de Evenemententop, die vorige week voor de vierde keer in Velsen werd georganiseerd. In totaal kwamen meer dan 65 organisatoren en partners in het Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach bijeen.

Friso Huizinga de citymarketeer ervaarde volop energie in de zaal. Alle aanwezigen waren blij om elkaar weer te zien. De burgemeester opende de bijeenkomst met de woorden “fijn dat jullie er weer zijn”. Want ook in Velsen zijn sinds 2019 maar heel beperkt evenementen georganiseerd zoals de dorpsfeesten in Driehuis en Santpoort vorig jaar zomer.

De start van het evenementenseizoen 2022 vindt plaats op zaterdag 21 mei. Die dag vindt de zesde Vissenloop plaats, het wandelevenement voor Velsen, die dit jaar de wandelaars over de grote nieuwe Zeesluis IJmuiden zal leiden.