Woensdagavond interview met zanger David Chutby

Woensdagavond interview met zanger David Chutby

Woensdagavond zal Gerard Boer tijdens radioprogramma GeerAkkoord in gesprek gaan met singer en songwriter David Chutby. Luister om 19:30 uur live mee.

David Chutby is een Nederlandse zanger, gitarist en componist. David verbond zich met de bekende pop/rock producer Adam Fiasco en startte de opnames voor zijn nieuwe muziek in oktober 2021 in Leeds. David neemt deze maand (April 2022) de rest van zijn album op, dat in september 2022 zal verschijnen.

De nummers van David zijn een mix van rock, pop en een soms beetje country. Als je ernaar luistert, hoor je misschien wat Eagles, Police, Beatles en Radiohead invloeden. Veel gitaar, veel samenzang. De teksten gaan vaak over het gedrag van mensen, politiek, media en hoe we omgaan met de veranderingen in onze tijd.

Luister mee via 107,8 FM of rtvseaport.nl/radio. Of kijk via de webcam mee op TV Ziggo kanaal 37 of KPN 1490.