Discussiegroep voor senioren in de Bibliotheek IJmuiden

Discussiegroep voor senioren in de Bibliotheek IJmuiden
©aangeleverd

In navolging van de studiekring in Bibliotheek Velserbroek, organiseert de Bibliotheek nu ook een informatiebijeenkomst voor een studiekring in Bibliotheek IJmuiden. Voor belangstellenden is er op maandag 4 april, van 14.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek IJmuiden een informatiebijeenkomst waarin wordt uitgelegd wat het inhoudt. Graag aanmelden, via de website www.bibliotheekvelsen.nl of telefonisch via nummer 0255 5255353.

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 vijftig-plussers, die om de veertien dagen bij elkaar komt in de bibliotheek om over zelf gekozen onderwerpen te discussiëren en meningen met anderen te delen. Een bijeenkomst duurt twee uur en bevat een “rondje actualiteiten” en een gekozen onderwerp wordt besproken en bediscussieerd. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring.