Debatten gemeenteraadsverkiezingen nu te zien bij RTV Seaport

Debatten gemeenteraadsverkiezingen nu te zien bij RTV Seaport
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Afgelopen woensdag 9 maart werden maar liefst 3 verschillende debatten in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gehouden in de Stadsschouwburg Velsen. Eerst waren de kinderen aan de beurt, en later in de middag de jongeren. ‘S avonds was het aan de lijsttrekkers van de politieke partijen in Velsen om in discussie te gaan over verschillende actuele onderwerpen.

Alle debatten zijn vanaf 11 maart te zien op de TV zender van RTV Seaport op Ziggo kanaal 37 en KPN 1490.

Kinderdebat
In een leuk opgezet programma wordt met de jongste inwoners van Velsen gediscussieerd over onderwerpen die kinderen belangrijk vinden zoals speelplekken in de gemeente, gelijke kansen en gezondheid. Kinderen van basisscholen worden actief betrokken op het podium.
TV-uitzending op RTV Seaport op 11, 12, 13, 14 en 15 maart om 15.00 uur

Jongerendebat
In een afwisselend programma discussiëren jongeren met Velsense politici over actuele onderwerpen die jongeren aanspreken door middel van stellingen. Het aanwezige publiek mag aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stellingen. TV-uitzending RTV Seaport op 11, 12, 13, 14 en 15 maart om 19.00 uur

Hete Hangijzers debat
In een gevarieerd programma gaan alle Velsense lijsttrekkers met elkaar in debat over allerlei actuele thema’s. Het aanwezige publiek mag aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stellingen en wie de beste debater is. TV-uitzending op RTV Seaport op 11, 12, 13, 14 en 15 maart om 21.00 uur


Uitslagen Avond
Naast deze opgenomen debatten, is RTV Seaport op woensdag 16 maart aanwezig op de uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen in de Burgerzaal van het gemeentehuis. De avond staat in het teken van het bekendmaken van de uitslagen door burgemeester Frank Dales. Te zien zijn verder videoreportages op de stembureaus, stemgrafieken en uiteraard reacties op de uitslagen van kandidaten en publiek/inwoners.  

Woensdag 16 maart 21.00 uur live op TV, Youtube en Facebook

%d bloggers liken dit: