Jesslin Padmos: de toekomstige (eerste vrouwelijke) premier van Nederland?

Jesslin Padmos: de toekomstige (eerste vrouwelijke) premier van Nederland?
©RTV Seaport Jesslin Padmos

Met Jesslin Padmos heeft Velsen Lokaal een dijk van een talent in de coulissen staan. Ze staat dan weliswaar op plek 10, maar ze heeft nog voldoende tijd om erin te groeten. Met haar 19 jaar is ze verreweg één van de jongste kandidaten ooit in Velsen.

In sommige opzichten klonk Jesslin al als een doorgewinterde politica, omdat ze heel soepeltjes vertelde over wat ze belangrijk vindt voor Velsen (woningbouw voor jongeren, sport oa), maar ook wat haar passies en ambities zijn. Als student Politicologie is het niet verwonderlijk dat ze weleens een gooi zou willen doen naar de Tweede Kamer, of wie weet nog hoger. Een kandidate om in de gaten te houden.

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview met Jesslin Padmos te beluisteren.

%d bloggers liken dit: