Leerlingen Vuurtoren en Klipper halen geld op voor groener schoolplein

Leerlingen Vuurtoren en Klipper halen geld op voor groener schoolplein

Vorige week organiseerde basisschool de Vuurtoren in samenwerking met basisschool de Klipper en Stichting Sportsupport Kennemerland een sponsorloop. Alle kinderen van beide scholen deden mee aan de sponsorloop om geld op te halen om het schoolplein van de scholen nog aantrekkelijker te maken om te bewegen. Ook werd er een eerste boom geplaatst als vergroening van het speelplein.

De kids renden rondjes in het parkje naast de school (Kanaaldijk/Kanaakstraat/Kerkstraat). In het park werd onlangs een looproute uitgezet van 400 meter. Dit is de Daily Mile route. De Daily Mile is een activiteit waarbij de leerkrachten en kinderen proberen een x-aantal keer per week 1,6 km te rennen/wandelen. 

%d bloggers liken dit: