Niet boos twitteren maar je stem laten gelden in de gemeenteraad.

Niet boos twitteren maar je stem laten gelden in de gemeenteraad.
©RTV Seaport Frans Blokland

Dat vindt Frans Blokland 3e op de kandidatenlijst van het CDA voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens het tweede halfuur van het live radioprogramma Helden van Velsen vertelde hij hoe hij in Velsen is terechtgekomen, over zijn vrijwilligerswerk maar ook over zijn ambities, nu nog als steunraadslid maar na zetelbehoud voor het CDA als raadslid.

Het CDA heeft twaalf speerpunten, waarvan als eerste ‘financiën op orde. Naar zijn mening is het  CDA het meest kritisch is geweest over de financiën. Er is immers ingeteerd op het vermogen. Hoe verhoudt het zich met punt twee dat de woonlasten niet mogen stijgen. Dat is een uitdaging aan de ene kant kritisch op financiën betekent niet dat er geen geld meer uitgegeven kan worden.  Het blijft een puzzel; aldus Frans

Het hele interview met Frans Blokland is te beluisteren via bijgaand geluidsfragment.

%d bloggers liken dit: