Jongeren moeten behouden blijven voor Velsen

Jongeren moeten behouden blijven voor Velsen
©RTV Seaport Milco Kwant

Daar kwam Milco Kwant maandagavond mee tijdens het live radio interview Helden van Velsen. Milco staat nummer 4 op de lijst van de lokale partij LGV, dat staat voor Levendig Gezond Velsen, aldus Milco.

Vanuit thuis werd de interesse voor de  lokale politiek gestimuleerd en na verschillende functies binnen de partij te hebben vervuld is Milco het laatste half jaar als vervanger van Piet Deudekom raadslid.

Zijn interesse gaat vooral uit naar de portefeuilles jeugd en sport en daarom gaat hij zich hard maken voor het installeren van een jongerenraad waar ideeën kenbaar kunnen worden gemaakt en via een vouchersysteem beloond en uitgevoerd moeten gaan worden.

“De kennis van jongeren ligt op straat” aldus Milco.

Het hele interview met Milco Kwant is via bijgaand geluidsfragment te beluisteren.

%d bloggers liken dit: