Vanavond live interview met Milco Kwant (LGV) en Frans Blokland (CDA)

Vanavond live interview met Milco Kwant (LGV) en Frans Blokland (CDA)

Vanavond is de vijfde uitzending van Helden van Velsen. Sinds vorige week gaan Martijn Mewe en Netty Struijs elke avond op de lokale radio in gesprek met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vanavond om 18.00 uur is Milco Kwant van LGV te gast. Vanaf 18.30 uur start het gesprek met Frans Blokland van het CDA.

Er heerst in de samenleving veel wantrouwen richting het openbaar bestuur en de politiek. Je kunt je daarom afvragen waarom mensen nog zo gek zijn om zich kandidaat te stellen voor een gemeenteraad. Eigenlijk kun je zeggen dat het helden zijn van de samenleving; onze Helden van Velsen.

Tijdens de uitzendingen wordt gesproken over actuele onderwerpen en de persoon achter de politieke partij. De gesprekken worden afgewisseld met het draaien van  verzoeknummers van de gasten. Luister mee op radio (107,8 FM) of kijk mee via de TV-zender (Ziggo:37, KPN:1490).

%d bloggers liken dit: