Joost Broekman ademt voetbal; supporter van Feyenoord én Telstarrrrrrrrrrrrrr

Joost Broekman ademt voetbal; supporter van Feyenoord én Telstarrrrrrrrrrrrrr
©RTV Seaport Joost Broekman

Vrijdagavond hadden we twee echte IJmuidenaren aan de desk van De Helden van Velsen. Mannen van de categorie: grote mond, klein hartje. Joost Broekman is de nummer 6 van Forza IJmond; en in het tweede deel kwam de inmiddels in Santpoort wonende Bas Koppes (op plek 5 van de VVD) aan het woord.

Joost vertelde dat hij een internationale werk-loopbaan heeft. Maar hij is desondanks zijn Velsense roots nooit verloren. De luisteraars kunnen Joost kennen als snackbar-man, bekend van de Frikandel XXL. Hiermee heeft hij jarenlang de magen van hongerige Telstar-supporters gevuld.

Joost wil niet meer aan de zijlijn van de lokale politiek blijven staan. Mocht hij actief worden in de raad dan zal hij zich onder andere gaan inzetten voor het realiseren van nieuwe en betaalbare woningen, voor iedereen.

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview met Joost Broekman te beluisteren.