Bas Koppes blijft strijden voor plan crossbaan mountainbikers

Bas Koppes blijft strijden voor plan crossbaan mountainbikers
©RTV Seaport Bas Koppes

Bas Koppes (nummer 5 op de lijst bij de VVD) liet zich in de uitzending van zijn vele kanten zien. Zijn treffend gekozen verzoeknummers gaven veel van z’n persoonlijkheid blijk. Zo gaf hij een mooie uitleg bij het nummer Friday on my mind van The Easybeats. Het was het lijfnummer van de voormalige jongerenclub De Ark , waarvoor Bas jarenlang actief was.

Naast zijn werk als raadslid is hij werkzaam voor de Veiligheidsregio Kennemerland. Hij heeft daar een spannende en uitdagende functie, waarbij hij bij verschillende calamiteiten wordt ingezet. En dan is hij ook nog getrouwd en vader van een dochter. Ook Bas vindt het thema woningbouw het belangrijkste onderwerp bij de verkiezingen en in de komende 4 jaren. Maar ook wil hij graag dat zijn plan voor een pumptrack (crossbaan voor bikers) wordt uitgevoerd, bijvoorbeeld in Velsen-Noord.

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview van Bas Koppes te beluisteren.

%d bloggers liken dit: