Vanavond live interview Joost Broekman (Forza!) en Bas Koppes (VVD)

Vanavond live interview Joost Broekman (Forza!) en Bas Koppes (VVD)

Vanavond een nieuwe uitzending van Helden van Velsen! Netty Struijs gaat afwisselend met Jelle Blaauwbroek en Martijn Mewe in een reeks uitzendingen elke avond met andere kandidaten gemeenteraadsverkiezingen in gesprek. Vanavond om 18.00u is Joost Broekman van Forza! IJmond te gast. Vanaf 18:30 start het gesprek met Bas Koppes van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD).

Het is de start van een reeks live radio interviews met de helden van Velsen. Er heerst in de samenleving veel wantrouwen richting het openbaar bestuur en de politiek. Je kunt je daarom afvragen waarom mensen nog zo gek zijn om zich kandidaat te stellen voor een gemeenteraad. Eigenlijk kun je zeggen dat het helden zijn van de samenleving; onze Helden van Velsen.

In de uitzendingen wordt gesproken over actuele onderwerpen en de persoon achter de politieke partij. De gesprekken worden afgewisseld met het draaien van  verzoeknummers van de gasten. Luister mee op radio (107,8 FM) of kijk mee via de TV-zender (Ziggo:37, KPN:1490).

%d bloggers liken dit: