Stichting Welzijn Velsen en het Wijkplatform Zee- en Duinwijk organiseren verkiezingsdebat

Stichting Welzijn Velsen en het Wijkplatform Zee- en Duinwijk organiseren verkiezingsdebat
© RTV Seaport / Dennis gouda

Stichting Welzijn Velsen en Wijkplatform Zee- Duinwijk organiseren zaterdag 5 maart in het seniorencentrum Zeewijk een verkiezingsdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Doel van het debat is om inwoners van Velsen de gelegenheid te bieden in gesprek te gaan met de kandidaten van de politieke partijen.

Alle politieke partijen in Velsen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op zijn uitgenodigd en zullen aanwezig zijn. De deur van het Seniorencentrum aan het Zeewijkplein 260 is vanaf 14.30 uur open. Het debat start om 15 uur en staat onder leiding van Alex van der Molen, voorzitter van het Wijkplatform Zee- en Duinwijk. Na afloop rond 17 uur is er gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten.