Open tennis en padel toernooi bij Groeneveen

Open tennis en padel toernooi bij Groeneveen

Na de feestelijke opening van drie nieuwe padelbanen is Groeneveen Tennis & Padel meteen in de overdrive gegaan. Van zondag 27 februari t/m zondag 6 maart worden bijna 300 wedstrijden gespeeld op het Winter-Open toernooi. Met tien tennisbanen en zeven padelbanen is Groeneveen in luttele jaren getransformeerd van tennisclub naar een vereniging met twee volwaardige racket sporten.

Padel is de snelst groeiende sport in Europa. En Groeneveen de grootste op dit gebied tot ver in de omtrek. Zaterdag 5 maart wordt een drukke dag. Met o.a. de partijen in de categorie 100 A heren-dubbel met de nummer 8 van Nederland in actie! Komt dat zien. Het park ligt er prachtig bij. Wedstrijd kijken, drankje op het terras, foodtruck hap erbij. Wie doet je wat!