Vanavond live interview met kandidaten gemeenteraadsverkiezingen Tommy Panis en Frank Cornet

Vanavond live interview met kandidaten gemeenteraadsverkiezingen Tommy Panis en Frank Cornet

Vanavond om 18.00 uur wordt als eerste Tommy Panis, nummer 1 op de lijst van Forum voor Democratie gevraagd naar zijn motivatie om zich verkiesbaar te stellen als kandidaat voor de gemeenteraad. Het tweede half uur is Frank Cornet, lijsttrekker van de ChristenUnie, live in de studio aanwezig en wordt hem dezelfde vraag voorgelegd.

Programmamakers Martijn Mewe en Netty Struijs gaan met de kandidaten live op de radio in gesprek over actuele onderwerpen en de persoon achter de politieke partij. De gesprekken worden afgewisseld met het draaien van  verzoeknummers van de gasten. 

De uitzending van 1 maart is het tweede gesprek van een reeks live radio interviews met de helden van Velsen. Er heerst in de samenleving veel wantrouwen richting het openbaar bestuur en de politiek. Je kunt je daarom afvragen waarom mensen nog zo gek zijn om zich kandidaat te stellen voor een gemeenteraad. Eigenlijk kun je zeggen dat het helden zijn van de samenleving; onze Helden van Velsen.

De volgende uitzendingen zijn op  2, 4, 7 en 8 maart tussen 18.00 uur en 19.00 uur op RTV Seaport radio of via de webcam te volgen op TV-zender RTV Seaport.