Excursie om zeeleven in de Noordzee te leren kennen.

Excursie om zeeleven in de Noordzee te leren kennen.
©aangeleverd

De Noordzee is het grootste en tevens minst bekende natuurgebied van ons land. Het strand is bekend om te wandelen, uit te waaien en te zonnen in de zomer. Maar wat weet men over schelpdieren en andere organismen die leven op de grens van zee en land. Om hierover meer te weten te komen organiseert IVN (Instituut Voor Natuureducatie) Zuid-Kennemerland zaterdag 19 februari om 11 uur een excursie op het IJmuiderstrand.

De excursie is gratis, duurt ongeveer 1,5 uur en vertrekt  bij de bushalte van lijnbus 382 aan het eind van de Kennemerboulevard; één minuut van het strand. De excursie is bijna vol; er zijn nog zes plekken. Reserveren/aanmelden via www.np-zuidkennemerland.nl