Aan de slag op Beeckestijn!

Aan de slag op Beeckestijn!
©aangeleverd

Samen de handen uit de mouwen steken voor de natuur op Beeckestijn. Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert zaterdag 12 februari in samenwerking met Natuurmonumenten een werkdag op buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid. Wil je mee doen graag aanmelden via marcmargriet@hetnet.nl

Zorg zelf voor werkkleding, laarzen en neem je eigen koffie/thee mee. Voor gereedschap, begeleiding én lekkere vlaai bij de koffie wordt gezorgd. Verzamelen om 9.30 uur bij de ingang van Beeckestijn naast de parkeerplaats. De werkdag duurt tot 14.00 uur. Iedereen is welkom!

Deze werkdag zullen de handen flink uit de mouwen gestoken worden. Door het uitsteken en zagen van esdoorns komt er meer licht op de bodem en meer ruimte voor variatie. Hierdoor krijgen eiken en meidoorns en planten als voorjaarsbloeiers weer een kans. Zo wordt de biodiversiteit hier verder verbeterd. Verder kunnen vrijwilligers meehelpen met het onderhoudswerk.

Informatie bij Marc van Schie, 06-22575748