Vier de liefde met RTV Seaport

Vier de liefde met RTV Seaport

Maandag 14 februari a.s. is het Valentijnsdag. De dag van de Liefde. Of je nu wel of niet iets doet aan Valentijnsdag: De liefde is en blijft het meest bezongen ‘onderwerp’. RTV Seaport-presentatoren Jim, Gerard en Mark maken met alle liefde een programma over de liefde met o.a. de mooiste liefdesliedjes. Laat ons weten welk jij de mooiste vindt.

Wil je een ‘lovesong’ aanvragen voor jouw geliefde; een liefdesverklaring doen of jouw lieve berichtje op de radio in deze Valentijn-special? Dat kan! Stuur een email naar: radio@rtvseaport.nl

Luister maandag 14 februari van 18:00-22:00 uur naar RTV Seaport: Dan vieren we de liefde!

De Valentijn special is te beluisteren via radiofrequentie 107,8 FM, Ziggo 912 of KPN 1190. Ook staat de webcam in de radiostudio aan en kun je dus mee kijken via televisiekanaal Ziggo kanaal 37, KPN kanaal 1490 of rtvseaport.nl/live-tv/