Stemmen tot 25 januari vóór de BIZ Havengebied IJmuiden 2.0

Stemmen tot 25 januari vóór de BIZ Havengebied IJmuiden 2.0
©RTV Seaport

Afgelopen dinsdag 25 januari startte het stemmen voor de BIZ Havengebied IJmuiden 2.0. Vanwege de Coronamaatregelen kon de feestelijke kick-off stembijeenkomst niet plaatsvinden.  Ondernemers konden dinsdag wel in het KVSA B.V. – Sluisplein 55 te IJmuiden zijn of haar stem uitbrengen. Er kan tot 25 februari gestemd worden.

Een BIZ, een Bedrijven Investeringszone, is een afgebakend gebied waarin ondernemers gezamenlijk investeren in de economische vitaliteit en aantrekkelijkheid van het gebied. De ondernemers in het havengebied IJmuiden werken al 5 jaar samen in de BIZ en het bestuur wenst hun activiteiten de komende 5 jaar voort te zetten. Niet alleen in het huidige BIZ-gebied, maar ook in de overige gebieden rondom de havens van IJmuiden: langs de Dokweg, omgeving Halkade & Kop van de Haven en het gebied tussen de Kromhoutstraat en de Ampèrestraat.

Voorafgaand aan de stemming was Ton Wijker, de voorzitter van de BIZ Havengebied IJmuiden, in de radiostudio van RTV Seaport aanwezig om over de BIZ 2.0 te vertellen. Het interview is in bijgaand geluidsfragment te beluisteren.

%d bloggers liken dit: