Zeeweg in IJmuiden gaat op de schop

Zeeweg in IJmuiden gaat op de schop
©RTV Seaport

Op maandag 24 januari 2022 start aannemer Dura Vermeer met het uitvoeren van groot onderhoud aan de Zeeweg in IJmuiden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met maandag 4 april 2022. De werkzaamheden worden in 4 fases uitgevoerd.

Maandag 24 januari start de eerste fase vanaf de Willemsbeek tot aan de Groeneweg. Deze werkzaamheden duren naar verwachting t/m vrijdag 18 februari 2022 en worden uitgevoerd tussen 06.30 en 16.30 uur.

Tijdens de werkzaamheden is de Zeeweg dicht voor al het doorgaand verkeer. Aan beide zijden van de wegafsluiting staan verkeersregelaars om werkverkeer, Connexxion, HVC en eventuele hulpdiensten toegang te verlenen. De werkzaamheden van alle fases vinden elke werkdag plaats tussen 06.30 uur tot 16.30 uur. Er wordt naar gestreefd elke dag na 16.30 uur de weg weer open te stellen voor verkeer. De volgende ochtend wordt de weg opnieuw afgesloten om de werkzaamheden te hervatten

%d bloggers liken dit: