Luister terug: World Vegan Day bij Jim Is Uit

Luister terug: World Vegan Day bij Jim Is Uit
Yolanda en Femke Ouwehand

Op maandag 1 november was het ‘World Vegan Day’. Tijdens radioprogramma Jim is Uit sprak Jim van der Eng met inwoners uit Velsen die zich in zetten voor een diervriendelijke manier van leven. Je kunt het programma hier terugluisteren.

Yolanda en Femke zijn beide veganistisch en zetten zich in voor een diervriendelijke manier van leven. In het twee uur durende programma ‘Jim is Uit’ sprak Jim met de dames over de verschillen tussen vegetarisme en veganisme, en hoe je kan overschakelen van vegetari√ęr naar veganist. Ook kwamen er heerlijke veganistische recepten ter sprake.

Je kunt de fragmenten uit het programma hieronder terugluisteren.

Geluidsfragmenten Jim Is Uit World Vegan Day special – Maandag 1 november 2021