Citymarketingcafé over cultuurpromotie in Velsen

Citymarketingcafé over cultuurpromotie in Velsen
© Reinder Weijdijk

Zeven musea, een schouwburg, diverse muziekpodia en expositieruimtes, kunst in de buitenlucht, een rijk verenigingsleven en veel zelfstandige cultuurmakers en -ondersteuners. De cultuurmakers in Velsen zorgen met elkaar voor een gevarieerd aanbod waar jong en oud van kan genieten!
Citymarketeer Friso Huizinga nodigt belangstellenden uit om op dinsdag 5 oktober naar het eerste fysieke citymarketingcafé in lange tijd te komen
.

Tijdens het citymarketingcafé gaan bestuurslid Henriëtte van Westerhoven en citymarketeer Friso Huizinga met lokale cultuurmakers in gesprek over hoe Citymarketing Velsen | .IJmuiden kan bijdragen aan het zichtbaarder maken van het cultuuraanbod in de gemeente Velsen. Het openingswoord wordt verzorgd door wethouder Jeroen Verwoort.

Ben jij cultuurmaker in Velsen? Dan ben je van harte uitgenodigd! Deelname is gratis, maar aanmelden via ijmuiden.nl/cafecultuur wel verplicht. Bij binnenkomst word je gevraagd een coronatoegangsbewijs met geldige qr-code te tonen.

Citymarketing wil bezoekers, bewoners en bedrijven met elkaar verbinden en organiseert daarom meerdere keren per jaar een citymarketingcafé in het .IJmuiden kerkje aan de Helmstraat 9.

Luister hier naar het interview met Friso Huizinga