Geef je mening over sport- en ontmoetingsplekken in Velsen

Geef je mening over sport- en ontmoetingsplekken in Velsen

In Velsen wordt de openbare ruimte steeds vaker gebruikt om te spelen, te bewegen en elkaar te ontmoeten. Wat vind jij van deze plekken? De gemeente Velsen werkt aan een nieuw speel- en beweegplan, en vraagt inwoners om input aan de hand van een enquête. Invullen kan tot 8 oktober.

Gemeente Velsen stelt een nieuw speel- en beweegplan op. Hierin nemen ze graag op wat jij vindt van de openbare ruimte en wat de gemeente eventueel kan verbeteren. Ze verzamelen deze informatie zodat er bij de toekomstige (her)inrichting rekening gehouden kan worden met de wensen van de inwoners.

De vragenlijst is bedoeld voor inwoners ouder dan 12 jaar en duurt ongeveer 5 minuten. Invullen kan via: https://new.maptionnaire.com/q/43x7uo2wjr97 (let op, deze werkt het beste via Firefox of Chrome)

Je kunt de vragenlijst tot 8 oktober invullen. Vanaf 11 november zijn de resultaten van de enquête terug te vinden op velsen.nl/speelbeweegplan