Rondje om de kerk in Oud-Velsen

Rondje om de kerk in Oud-Velsen

Afgelopen zaterdag waren er weer bekende taferelen te vinden rond de Engelmunduskerk in Oud-Velsen. Dit jaar niet in de vorm van de grootschalige jaarmarkt, maar een nieuwe kleinere variant onder de naam ‘Rondje om de kerk’. Vanwege coronamaatregelen en door de korte voorbereidingstijd was deze editie in afgeslankte vorm, maar niet minder gezellig.

Vorig jaar kon de jaarmarkt in Oud-Velsen wegens coronamaatregelen niet doorgaan, en ook dit jaar werd het spannend of het ging lukken. Pas begin van de maand werd de knoop doorgehakt door de kerkenraad.

Zoals bekend was de kerktuin zaterdag gevuld met kramen van verschillende organisaties. Betrokken verenigingen en standhouders verkochten daar hun eigen producten. Bezoekers werd gevraagd om met de fiets te komen en ondanks de versoepeling van coronamaatregels toch rekening met elkaar te houden.