Terugblik: feest op het plein tijdens Santpoort Food Fest

Terugblik: feest op het plein tijdens Santpoort Food Fest
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Afgelopen weekend vond het Santpoort Food Fest plaats. Dit was het eerste evenement van dergelijke omvang die na ingang van de coronamaatregelen vorig jaar in Santpoort-Noord plaats kon vinden. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond waren diverse foodtrucks aanwezig op het Broekbergerplein. Met gezellige achtergrondmuziek, hapjes en drankjes werd een feestje gevierd.

Dit weekend vond de vierde editie van het Santpoortse Food Festival plaats. Hoewel het evenement zich aan strikte coronamaatregelen moest houden, drukte dat de pret niet. Het Santpoortse publiek was toe aan weer wat gezelligheid op het plein.

Het Broekbergerplein in Santpoort-Noord werd afgesloten met hekken waardoor een geïsoleerd evenementterrein ontstond. Per dag mochten er maximaal zeshonderd bezoekers op het evenemententerrein aanwezig zijn. Daarnaast werd er bij binnenkomst gecontroleerd op vaccinatie- of testbewijs. Vervolgens was de 1,5 meter afstand houden op het terrein niet verplicht.

Het evenement werd georganiseerd door Café Bartje en Wijnhuis ten Bilt, die zelf lekkere drankjes aanboden. Door het weekend heen rouleerde foodtrucks van Renzo’s, De Grillende Keukenmeiden, Stacks catering en de Zalm Sensatie voor een variatie aan hapjes. Muziek werd verzocht door DJ John Castenmiller.