Zomerpret Chilli SchaatsLab Summer Step Series

Zomerpret Chilli SchaatsLab Summer Step Series

In de eerste twee weken van augustus organiseert SchaatsLab verschillende stepclinics verspreid door Velsen. De middagen zijn onderdeel van Zomerpret Velsen en voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar uit Velsen. Op vrijdag 6 augustus vond als derde sessie een stepcontest plaats in Santpoort-Noord als onderdeel van het Santpoortse Dorpsfeest. De kids konden hun mooiste trucks laten zien en prijzen winnen.

De sessie werd begeleid door ‘Dr. Stepper’ Gert-jan Schollaart van Stepschool.nl. Gert-jan doet volgend jaar mee met het WK steppen in Barcelona. Onder zijn begeleiding deden vijftig kids mee van alle verschillende niveaus.

De Summer Step Series is onderdeel van Zomerpret, en mede mogelijk gemaakt door de Velsen. Op 10 augustus vindt er nog een editie plaats in Velserbroek, en op 12 augustus opnieuw in Santpoort-Noord. Er kan nog ingeschreven worden voor de volgende edities via contact@schaatslab.nl.