Kortebaan Santpoort donderdag vanaf 15.30 uur live

Kortebaan Santpoort donderdag vanaf 15.30 uur live
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Dit jaar vindt de kortebaandraverij van Santpoort niet plaats in de Hoofdstraat, maar op de Draf- en Renbaan in Emmeloord. Toch kunnen Santpoorters meegenieten van de kortebaan, deze is vanaf 15.30 uur live in de huiskamer te volgen via RTV Seaport. Volg de koers op televisie (Ziggo kanaal 37, KPN kanaal 1490) of rtvseaport.nl/live-tv. De draverij start om 16.00 uur.

Er zullen 24 paarden aan de start staan op donderdag 5 augustus. Op kortebaandraverijen.nl/deelnemers-santpoort-in-emmeloord/ vind je alle achtergrondinformatie over de deelnemende paarden. Online inzetten kan via zeturf.nl of bij de totalisatorwagen van ZEturf die vanaf 14.00 uur op het Broekbergenplein bij de Aart Aarts Muziektent staat. Voor het inzetten via ZEturf kun je het best van tevoren een account aanmaken.

Download hier het kortebaan boekje.