‘Seaport Zomerse 50’ bij RTV Seaport

‘Seaport Zomerse 50’ bij RTV Seaport
Radio presentator Gerard Boer is klaar voor een zomerse uitzending

Woensdagavond 28 juli, vanaf 19:00 uur tot 22:00, stijgt de temperatuur in de studio van RTV Seaport. Vanaf daar wordt de jaarlijkse live-uitzending gemaakt met de Top 50 van de bekende zomerhits of andere zonnige, zomerse muziek. Deze ‘Seaport Zomerse 50’ wordt (mede)samengesteld door de luisteraars en gepresenteerd door o.a. Gerard Boer en Mark Metselaar.

Gerard: “En natuurlijk nodigen we u uit om, tijdens de uitzending, te bellen naar de Seaport studio, om ons te laten weten wat uw favoriete zomerhit is. Deze mag u dan ook zelf in het programma aankondigen.”   

Bellen naar de studio kan met deze telefoonnummers: 0255-201743 of 0255-525390. Zelf als publiek aanwezig zijn, kan nog niet. Wel kun je via de webcams mee kijken op de TV zender van RTV Seaport (Ziggo kanaal 37, KPN 1490) of op rtvseaport.nl/live-tv/