Route Rijtuigendag Santpoort

Route Rijtuigendag Santpoort
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Ondanks dat het Santpoortse dorpsfeest dit jaar in kleine en aangepaste vorm zal plaatsvinden, zullen er alsnog authentieke aanspanningen door Santpoort en omgeving te zien zijn op aanstaande zaterdag 31 juli. Omdat er dit jaar geen publiekspresentatie en sherrystop zijn, zijn de rijtuigen uitsluitend langs de route te bewonderen. De rijtuigen rijden tussen 10:30 en 14:00 door de omgeving volgens onderstaande route.

De rijtuigendag is al een jarenlange traditie in Santpoort. Dit jaar zal de rijtuigenroute gereden worden, maar de dag is ingekort, en er worden geen publiekspresentaties gehouden. Fred Brans heeft zich in dit Corona-jaar maximaal ingespannen om voldoende deelnemers aan de start te laten verschijnen.

Vertrek om 10:30 uur van Weyman weide (helaas geen publiek welkom). RA Hoofdstraat, RA Broekbergenlaan, RA Hieronymus van Alphenlaan, RA Albert Verweylaan, LA Lodewijk van Deyssellaan, 10:45 langs de Luchte en Huis Ter Hagen, LA Van Lenneplaan, LA PC Hooftlaan, LA Bilderdijklaan, RA Hieronymus van Alphenlaan, LA Albert Verweylaan, LA Lodewijk van Deyssellaan, LA van Lenneplaan, LA Aagtevonklaan, LA Driehuizerkerkweg, rotonde IJspaleis, LA Duin en Kruidbergerweg, RA Velserenderlaan, RA Brederoodseweg, RA Duinzichtlaan- Duin en Beeklaan – Zocherlaan, RA Brederodelaan, RA Zomerzorgerlaan, LA Lage Duin en Daalseweg, Het Halve Maantje, RA Saxenburgerweg, LA Rijperweg, LA Bloemendaalseweg, LA Donkere laan, RA Brederodelaan, LA Bergweg en parkeren op de parkeerplaats voor korte stop deelnemers (niet voor publiek).

Vertrek circa 13:00 uur, LA Brederodelaan, RA Duinlustparkweg, LA Vinkenbaan, RA Duinweg of Duivelslaan, RA Willem de Zwijgerlaan, LA Van Dalenlaan, RA Wustelaan, LA Velserhooftlaan, RA Bosbeeklaan, LA Burgemeester Enschedélaan, LA Middenduinerweg, RA Dinkgrevelaan, RA Terrasweg, LA Berglaan, RA Kieftendellaan, LA Schipbroekenweg, LA Valckenhoeflaan, (passage Velserhooft circa 13.30 uur) RA Dr. De Grootlaan, RA J.T. Cremerlaan, LA Hagelingerweg, RA Johan Maurits van Nassaulaan, RA Paramaribostraat, LA Antillenstraat, RA Hoofdstraat, LA Hagelingerweg, RA Anemonenstraat, LA Narcissenstraat, RA Terrasweg, LA Burgemeester Enschedélaan, LA Wüstelaan, RA Hoofdstraat. Terugkeer Weyman weide rond 14.00 uur waar deelnemers kunnen uitspannen (geen publiek).

%d bloggers liken dit: