Gratis film voor jongeren deze zomer

Gratis film voor jongeren deze zomer

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan kun je gratis en voor niks blockbusters en films kijken in Filmtheater Velsen. Tijdens de film wordt er zelfs gratis frisdrank en popcorn geserveerd. De gratis filmvertoningen zijn onderdeel van het Zomerpret initiatief van de Gemeente Velsen.

Dit gratis filmprogramma is een speciaal evenement om jongeren deze zomer gratis sport en cultuur te bieden. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Velsen met het initiatief Zomerpret Velsen. In Filmtheater Velsen draaien er op 29 juli, 5 ,12 en 19 augustus films die gratis toegankelijk zijn voor jongeren tussen de 12 en de 18 jaar oud. Het programma bestaat uit kersverse blockbusters (Cruella, F9) en recente populaire films waarin muziek een grote rol speelt (De belofte van Pisa, Straight Outta Compton).

Filmprogrammeur Hugo Emmerzael: “Ook jongeren hebben afgelopen jaren ontzettend veel moeten inleveren qua plezier, sociaal contact en culturele ervaringen. Met deze fantastische, laagdrempelige films hopen we deze zomer wat terug te kunnen geven.”

De gratis kaarten kunnen op de website van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen gereserveerd worden. Let op: er is een leeftijdscheck aan de deur. Er kan om legitimatie worden gevraagd.