Gratis Roofvogelworkshops op de Ruïne van Brederode

Gratis Roofvogelworkshops op de Ruïne van Brederode
Foto © Lucy de Pagter

Dankzij het vakantieprogramma Zomerpret van de gemeente Velsen kunnen kinderen van 7 t/m 14 jaar die in de gemeente Velsen wonen gratis deelnemen aan een van de Roofvogelworkshops op de Ruïne van Brederode. Deze Roofvogelworkshops worden gegeven door valkenier Martin van Stichting Happy Wings. De valkenier brengt op een onvergetelijke wijze jeugd veilig in contact met het leven van de roofvogels.

De workshops worden gehouden op dinsdagmiddag 27 juli en 3, 10 en 17 augustus van 13.00 – 14.00 uur of van 15.00 – 16.00 uur. Kinderen nemen zelfstandig deel, dus zonder ouders. Wel is het natuurlijk heel leuk om samen met broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje te komen.

Meld je kind(eren) aan via de website ruinevanbrederode.nl. Bij de activiteit Roofvogelworkshop vind je het aanmeldingsformulier. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk bevestiging. Kijk voor alle Zomerpretactiviteiten voor jeugd t/m 22 jaar op de gemeentelijk pagina velsen.nl/zomerpret. Met dank aan de gemeente Velsen voor het mede mogelijk maken.