Geen Zomerfestival, maar alsnog gezelligheid op de Kennemerlaan en de Lange Nieuw

Geen Zomerfestival, maar alsnog gezelligheid op de Kennemerlaan en de Lange Nieuw
Buitenverkoop Kennemerlaan Foto © Ton van Steijn

Dit jaar gaat het zomerfestival in IJmuiden helaas niet door vanwege coronabeperkingen. Toch werd er deze zaterdag wat gezelligheid gecreëerd. Om er toch een bijzondere dag van te maken, werd er een buitenverkoop georganiseerd op de Kennemerlaan. Verschillende winkeliers stonden met hun producten op de stoep voor de winkel. Ook op de Lange Nieuw kon men leuke dingen scoren, daar vond een snuffelmarkt plaats.

Om het gemis van het jaarlijkse Zomerfestival te compenseren, vond er op zaterdag 17 juli in de Kennemerlaan een buitenverkoop plaats. De winkeliers van de Kennemerlaan stonden met hun mooiste producten en scherpe prijzen voor het winkelend publiek klaar op de stoep.

Daarnaast was er zaterdag ook een snuffelmarkt te vinden in IJmuiden. Deze strekte langs de stoepen langs de Lange Nieuwstraat. Op de verschillende kraampjes waren verschillende tweedehands artikelen te vinden. De snuffelmarkt zal de aankomende maanden terug komen op 7 augustus, 21 augustus en 11 september.