Kaatje Kabeljauw opent Velserduin Zomerfeest

Kaatje Kabeljauw opent Velserduin Zomerfeest
Kaatje kabeljauw opent Velserduin Zomerfeest

Afgelopen maandag is in Velserduin het jaarlijkse Velserduin Zomerfeest van start gegaan. De bekende Kaatje Kabeljauw, mascotte van Velsen, opende het zesweekse zomerfeest door het uitdelen van de programmaboekjes en Velserduin Zomerfeest-gebakjes. Kaatje werd o.a. enthousiast ontvangen door mevrouw Breeman: “Wat kom je voor moois brengen? Kom maar binnen!”

Het zomerse programma bestaat o.a.uit verschillende muzikale optredens van: het Delta Combo (Lily Kok en Chris van Huffelen), zangeres Jo Ann en DJ Minne, Duo Carmen, Fetze’s New Orleans Jazzband, De Pappenheimers. Verder zijn er barbecue’s met een optreden van Duo Carmen, een tafeltennisworkshop, boxclinic, beauty & make-up workshop van bekende visagist Roberto Dresia en stylist Joop Gard Passchier,‘Typisch IJmuiden’-lezing door Erik Baalbergen, Birdlive-roofvogelshow, Bingo, een ‘koele/coole middag’ met verschillende verkoelende activiteiten. Ook zijn er ‘smakelijke middagen’ met: haringkraam, high tea, poffertjesmiddag, ijskraam. Allemaal met als doel de bewoners van Velserduin ‘een vakantiegevoel in eigen huis’ te geven.     

De feestelijke –en muzikale afsluiting, op vrijdag 20 augustus, wordt verzorgd door de band The Streetrollers.

.