Buitenverkoop op 17 juli in de Kennemerlaan

Buitenverkoop op 17 juli in de Kennemerlaan
Foto aangeleverd

Bericht door Jutter/Hofgeest

Om het gemis van het jaarlijkse Zomerfestival te compenseren, vindt op zaterdag 17 juli in de Kennemerlaan een buitenverkoop plaats. De deelnemende winkeliers zullen diverse extra scherp geprijsde artikelen buiten op het trottoir voor hun eigen winkeldeur presenteren. Zo wordt het winkelen dus op deze dag extra gezellig en valt er veel voordeel te behalen!

Net als vorig jaar kan het Zomerfestival in verband met het nog altijd rondwarende coronavirus geen doorgang vinden. Toch doen de winkeliers in de Kennemerlaan er alles aan om – binnen de mogelijkheden die de regelgeving biedt – hun klanten opnieuw te verrassen met iets leuks.

Maak kennis met de culinaire verwennerij van Korf Catering. Scoor een mooi zomers boeket of een leuk item uit de collectie van Rivièra Maison bij Abelia of ontdek de nieuwste items in de collectie van Jacky & Bo. Toe aan een nieuw interieur? Gordijnatelier Venice heeft een breed assortiment op het gebied van gordijnen, raamdecoratie, zonwering, vloeren en vloerbedekking. En zo valt er nog veel meer leuks te vinden tijdens de buitenverkoop. Dit is lokaal shoppen in de meest sfeervolle vorm!

Vanzelfsprekend geldt hierbij dat alle bezoekers anderhalve meter afstand tot elkaar dienen te houden conform de geldende richtlijnen van het RIVM. Graag tot zaterdag in de Kennemerlaan!