Zuidpier gesloten vanwege werkzaamheden

Zuidpier gesloten vanwege werkzaamheden
Foto © Floris M. Oosterveld

Rijkswaterstaat start op 19 juli a.s. met werkzaamheden aan de Zuidpier in IJmuiden. Met deze werkzaamheden brengen ze de pier weer in goede staat. De werkzaamheden zullen tot 15 oktober duren. Tijdens deze periode wordt de pier doordeweeks afgesloten voor publiek.

Tijdens de werkzaamheden rijden er vrachtwagens met grote materialen de pier op en af. Om dit veilig te kunnen uitvoeren wordt de pier doordeweeks afgesloten.

Rijkswaterstaat probeert in de weekenden de pier te openen, maar dit is afhankelijk van weersomstandigheden. Marina Seaport blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Bezoekers van het gebied worden ter plekke met gele borden geïnformeerd. De scheepvaart kan doorgang vinden.

Meer informatie www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/archief/2021/07/werkzaamheden-zuidelijk-havenhoofd-ijmuiden-vanaf-19-juli-2021