Zwem4daagse vormt spetterend begin van de zomervakantie

Zwem4daagse vormt spetterend begin van de zomervakantie

De gezelligheid spatte er van af de afgelopen dagen bij zwembad de Heerenduinen! Van maandag 5 juli tot en met vrijdag 9 juli vond de 31e editie van de Zwem4daagse plaats. Vanwege de coronabeperkingen was de vierdaagse dit jaar alleen toegankelijk voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs uit de gemeente Velsen. Desondanks werd alles uit de kast gehaald om de jongeren een leuke week te bezorgen.

Totaal deden er zo’n 260 deelnemers mee aan de zwemvierdaagse. De deelnemers konden iedere dag tussen 17 en 20 uur starten. Kinderen tot en met 10 jaar leggen tien baantjes (250 meter) af. Vanaf 11 jaar is dat 500 meter, ofwel 20 baantjes. In de vijf dagen moesten de deelnemers op vier dagen gezwommen hebben. Naast het zwemmen werden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals dansen, volleyballen, en kickboxen.