Herhaling tiende aflevering Wat dat aan gaat… – Kringloopwinkel Velserbroek

Herhaling tiende aflevering Wat dat aan gaat… – Kringloopwinkel Velserbroek

Wegens technische problemen was vorige week zonder de televisie-uitzending van de finale aflevering van Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer helaas niet op de zender te zien. Daarom gaan we deze week ‘in de herhaling’! De tiende aflevering zal zondagavond 11 juli om 20 uur vertoond worden. Deze extra lange aflevering over de kringloopwinkel in Velserbroek vormt de finale voor de zomerstop.

De programmareeks Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In deze aflevering gaat het trio op bezoek bij de Noppes kringloopwinkel in Velserbroek. Tijdens dit kijkje achter de schermen gaan ze in gesprek met verschillende medewerkers, vrijwilligers en vaste klanten en horen mooie verhalen.