Motorendraaimiddag in IJmuider Zee- en Havenmuseum

Motorendraaimiddag in IJmuider Zee- en Havenmuseum
© IJmuider Zee- en Havenmuseum

Zaterdag 26 juni is het weer zo ver, de motoren van in de motorenhal van het IJmuider Zee- en Havenmuseum gaan weer draaien! In de motorenhal staan diverse oude motoren van o.a. Brons, Kromhout, Industrie en Bolnes opgesteld. Van 13.00 tot 17.00 uur draaien de motoren weer voor publiek.

De machinisten van de motorenhal hebben de afgelopen maanden gezorgd dat de motoren in goede staat zijn gebleven en de motoren zijn regelmatig opgestart om te waarborgen dat deze nog werken. Het bezoek aan de motorenhal is leuk om te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling ‘Naar Zee’ van Fred Boom, ‘IJmuiden in Klare Lijn’, van Eric Coolen of ‘Ongepolijst’ van Ymkje Veenstra.

Reserveer via de website vooraf een tijdslot. Het museum is tot 1 juli geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag en in de maanden juli en augustus van woensdag- t/m zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie en reserveren van een tijdslot zeehavenmuseum.nl.