Kijk live mee bij opening nieuwe radiostudio op RTV Seaport

Kijk live mee bij opening nieuwe radiostudio op RTV Seaport
©RTV Seaport

Na maanden van voorbereiding door een klein groepje vrijwilligers is het zaterdag 26 juni zover. RTV Seaport -De lokale omroep van Velsen- opent van 10.00 tot 20.00 uur officieel de nieuwe radiostudio met een live marathonuitzending. Rond 12:00 vindt de officiële opening plaats. Een mooi moment want 1 juli 2021 bestaat de Velser Omroep Stichting dertig jaar!

Tijdens de 10 uur durende uitzending komen tal van gasten langs. Het bijzondere is dat de luisteraar ook alles via TV kan volgen, want de studio is voorzien van webcams die niets aan de verbeelding overlaten. Zo kan iedereen die de studio had willen bezoeken (wat vanwege Corona niet kan), toch alles van A tot Z meebeleven.

Het muzikale programma start om 10.00 uur met de bekende lokale DJ van weleer Bob Evers. Hij blikt terug naar het verleden en verwelkomt na 11.00 uur muzikant Thijs Huijbens die een aantal nummers live uitvoert. Om even na 12.00 uur opent een wereldberoemde Velsenaar als Mystery Guest officieel de radiostudio. Vervolgens is wethouder Jeroen Verwoort te gast van 13.00 tot 14.00 uur voor een live interview.

In de middag presenteren gastpresentatoren Ruud Porck, Steef Hammerstein, Jacob Bron en Ineke van der Geest ieder een uur met gasten die zij zelf hebben aangedragen. Uiteraard omlijst met gangbare muziek. De laatste twee uur van 18.00 tot 20.00 uur verzorgen RTV Seaport DJ’s afwisselend de muziek en is er aandacht voor de vrijwilligers die de lokale omroep inhoud geven.

Het programma is te beluisteren via de radiofrequenties: Ether 107,8 FM, Kabel 89,0 MHz Ziggo: 912 KPN: 1190 en te zien op Televisie Ziggo: kanaal 37 en KPN: kanaal 1490. Behalve via de radio en de tv is het programma voor iedereen buiten de regio te volgen via een webcam op deze website. via rtvseaport.nl/live-tv/