Kijk live mee bij opening nieuwe radiostudio op RTV Seaport

Kijk live mee bij opening nieuwe radiostudio op RTV Seaport
©RTV Seaport

Na maanden van voorbereiding is het zaterdag 26 juni zover. RTV Seaport -De lokale omroep van Velsen-  opent van 10.00 tot 20.00 uur officieel de nieuwe radiostudio met een live marathonuitzending. Een mooi moment want 1 juli 2021 bestaat de Velser Omroep Stichting dertig jaar!

Het muzikale programma start om 10.00 uur met de bekende lokale DJ van weleer Bob Evers. Hij verwelkomt na 11.00 uur muzikant Thijs Huijbens die een aantal nummers live uitvoert. Om even na 12.00 uur opent een wereldberoemde Velsenaar als Mystery Guest officieel de radiostudio. Vervolgens is wethouder Jeroen Verwoort te gast van 13.00 tot 14.00 uur. In de middag presenteren vier gastpresentatoren ieder een uur met gasten die zij zelf hebben aangedragen. De laatste twee uur van 18.00 tot 20.00 uur verzorgen RTV Seaport DJ’s muziek.

Het hele dagprogramma is te zien via de webcam op dit tv-kanaal en uiteraard op de radio en via de website te beluisteren.