Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Volkstuinen Wijkeroog

Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Volkstuinen Wijkeroog

De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion. Bekijk hier de achtste aflevering.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In de achtste aflevering bezoekt het trio de Volkstuinvereniging Wijkeroog in Velsen-Noord. Ze worden hartelijk onthaald en gaan in gesprek met de vrijwilligers die zich met man en mach voor de vereniging inzetten. Ook nemen ze een kijkje bij de verschillende tuintjes. Wat een gezelligheid!

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal.