Daten voor vriendschap bij de Brulboei

Daten voor vriendschap bij de Brulboei
Foto RTV Seaport/Jaap Bakker

Op 1 juli wordt er gespeeddate bij buurthuis de Brulboei. Niet voor romantiek, maar voor vriendschap. Het doel van de middag is om meer mensen te ontmoeten om leuke dingen mee te doen en uitbreiden van het sociale netwerk. Aanmelden kan tot 25 juni.

Het speeddaten helpt mensen met het aanleggen van sociale contacten. Tijdens de middag gaan de deelnemers in tweetallen aan tafel. Op de tafels liggen kaartjes met gespreksonderwerpen. Na een gesprek van 10 minuten rouleren zij.

Het speeddaten begint op 1 juli om 13.00 uur op het pleintje voor de Brulboei, en deelname is gratis. Opgeven kan tot 25 juni door een mailtje te sturen naar cbos@socius-md.nl of aloggers@socius-md.nl.

Deze activiteit wordt in samenwerking georganiseerd door Stichting Welzijn Velsen, Socius, Sociaal Wijkteam en Fysio Maas. Heeft u vragen dan kunt u ook contact opnemen met Danielle van Delft van buurthuis de Brulboei op nummer 0255 510 652.

In bijgaand geluidsfragment ligt Daniella van Delft de middag toe. Het fragment was onderdeel van radioprogramma Home Alone van dinsdag 21 juni. Dit live programma is elke dinsdag van 14:00 – 16:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender, frequentie 107,8 FM.

%d bloggers liken dit: