Museumhuis Beeckestijn weer open

Museumhuis Beeckestijn weer open
© RTV Seaport / PR

De Museumhuizen mogen net als de musea bijna weer open. Zo opent ook het museumhuis Beeckestijn deze vrijdag weer. Kom je in het eerste weekend langs, dan word je feestelijk ontvangen door klarinet duo Anja Jansen en Irene Molenaar!

Museumhuis Beeckestijn opent haar deuren weer op vrijdag 18 juni. Op zaterdag 19 juni wordt er een speciale opening gehouden met een feestelijk inwijding van klarinet duo Anja Jansen en Irene Molenaar. Het duo gaat twee keer een half uur licht klassieke duetten spelen in de hal van Beeckestijn. Dat doen ze om 12.00 uur en om 13.00 uur. De deuren zullen open staan zodat iedereen mee kan genieten.

Reserveren bij Museumhuis Beeckestijn gaat met inachtneming van de coronaregels: mét mondkapje en op 1,5 meter van elkaar. Met een klein aantal bezoekers per keer, krijg je alle ruimte om van je bezoek te genieten. Voor tickets en openingstijden zie museumhuizen.nl

Het museumhuis Beeckestijn is deel van een keten van Museumhuizen. Deze keten telt op dit moment 10 unieke panden en wordt nog steeds uitgebreid. De huizen verschillen in bouwperiode en in bewoners (van rijk tot arm) en de huizen liggen verspreid over heel Nederland. Zo is Museumhuis Van Meerten te Delft een schilderachtig stadspaleis, en Museumhuis Bartolotti een prachtig grachtenpand in Amsterdam.