Vrijwilligers aan de slag bij de Dwarsligger tijdens NL Doet

Vrijwilligers aan de slag bij de Dwarsligger tijdens NL Doet

NL Doet is een jaarlijks terugkerende vrijwilligers dag in Nederland. Het doel van deze dag is het stimuleren van vrijwilligerswerk. Het is een landelijk initiatief van het Oranjefonds waarbij er lokaal verschillende activiteiten worden georganiseerd. Bij Buurtcentrum De Dwarsligger in Zeewijk gingen vrijwilligers aan de slag met de buurttuin.

Buurtcentrum De Dwarsligger krijgt jaarlijks een sponsorbedrag van het Oranjefonds. Deze sponsoring werd dit jaar gestoken in het opknappen van de tuin. Er wordt aan de gezamenlijke tuin en moestuin gewerkt onder de naam ‘Kweek aan Zee’. Deze tuin is bedoeld als ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners. Jong en oud is welkom om van de tuin gebruik te maken. Meer informatie over de buurttuin vind je op kweekaanzee.welzijnvelsen.nl/