Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Buurtbieb deel 2

Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Buurtbieb deel 2

De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion. Bekijk hier de vijfde aflevering.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In de vijfde aflevering gaat het trio verder waar ze vorige week gebleven zijn. Tijdens hun buurtbieb route door Velsen spreken ze initiatiefnemers over hoe verschillende buurtbieb kastjes tot stand zijn gekomen. Schrijfster Ellen Heijmerikx is mee op pad en beoordeelt de inhoud van de kastjes.

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal.