Doe alleen, met vrienden of met het hele gezin mee aan de alternatieve Vissenloop

Doe alleen, met vrienden of met het hele gezin mee aan de alternatieve Vissenloop
Foto: RTV Seaport / Jaap Bakker

Dit is de oproep die Fred van Dam namens de organisatie van de Vissenloop IJmuiden deed in het radioprogramma Home Alone om vanaf 30 mei deel te nemen aan de alternatieve Vissenloop IJmuiden.

In 2019 bracht wandeltocht “de Vissenloop” ruim 60 duizend euro op voor het KWF Kankerfonds. In 2020 kon de wandeltocht vanwege Corona die doorgaan en ook dit jaar helaas nog niet in de oude vorm. Daarom heeft de organisatie voor 2021 de alternatieve Vissenloop bedacht die vanaf zondag 30 mei tot 4 september gelopen kan worden. De wandeling is 10 kilometer lang en kan voor iedereen in hun eigen tijd gewandeld worden, tot 4 september. De opbrengst van donaties gaat naar KWF Kankerbestrijding. Op vissenloop.nl staat alle informatie en een button voor aanmelding.

De datum voor volgend jaar is ook al bekend, dan zal de Vissenloop op 22 mei 2022 plaatsvinden. De organisatie hoopt dan weer een volledige Vissenloop te kunnen organiseren in de normale vorm.

Via bijgaand geluidsfragment van het live radioprogramma Home Alone vertelt Fred van Dam alles wat je moet weten over de alternatieve Vissenloop. Het fragment was onderdeel van radioprogramma Home Alone van dinsdag 25 mei. Dit live programma is elke dinsdag van 14:00 – 16:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender, frequentie 107,8 FM.