Santpoortse Pien van Meegen brengt nieuwe muziek uit

Santpoortse Pien van Meegen brengt nieuwe muziek uit
© Amber van der Brugge

Op 28 mei a.s. brengt Pien van Meegen haar eerste single uit, ‘’ZO BANG”. In het kader van deze release spraken we Pien over haar Velsense roots en haar verdere passies.

Pien is geen onbekende in de gemeente Velsen. Ze schitterde o.a. in diverse producties van de Jonge Stem, zoals Legally Blond (2014) en The Wizz. (2015) en ze groeide op in Santpoort-Noord. Na het afronden van haar studie aan de Frank Sanders Akademie in 2020 stortte zij zich op het schrijven van eigen muziek, en begeleid ze zichzelf op gitaar. Met een prachtig resultaat: haar eerste single wordt op 28 mei gelanceerd. Naast haar passie voor muziek is ze inmiddels ook als acteur te zien in verschillende korte films en projecten, zoals o.a. de korte film VAN VROEGER door Oak Island Productions.

“Ik wil mooie verhalen vertellen waar iedereen in zich kan herkennen. Bij mij is het altijd (op)recht uit het hart. Inmiddels heb ik veel materiaal liggen en wil ik me graag verder ontwikkelen,” aldus Pien.

In bijgaand geluidsfragment spreken we met Pien van Meegen. Het fragment was onderdeel van radioprogramma Jim Is Uit van donderdag 20 mei. Dit live programma is elke werkdag van 16:00 – 18:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender, frequentie 107,8 FM.