Wanneer dreigt een burn-out?

Wanneer dreigt een burn-out?
©Nieuwe Koers

Stel je hebt klachten die wijzen op een mogelijke Burn-out. Om erachter te komen hoe het met je loopbaan gesteld is heeft het re-integratiebureau Nieuwe Koers een loopbaanthermometer ontwikkeld die te vinden is op de website www.loopbaanhermometer.nl Kleurt de thermometer groen gaat het goed, let op bij oranje en rood geeft de gevaarlijke zone aan.

Door het re-integratiebureau “Nieuwe Koers”  wordt op donderdag 27 mei om 16.00 uur een gratis webinar over langdurig verzuim georganiseerd voor werknemers en werkgevers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt getoond hoe langdurig verzuim vroegtijdig gesignaleerd en voorkomen kan worden. Aanmelden via info@nieuwekoers.nl

In bijgaand geluidsfragment vertelt Ellemieke Poortvliet alles over het webinar en over de problematiek rond Burn-out en wat een Bore-out is. Het fragment was onderdeel van radioprogramma Home Alone van dinsdag 18 mei. Dit live programma is elke dinsdag van 14:00 – 16:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender, frequentie 107,8 FM.