Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Buurtbieb deel 1

Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Buurtbieb deel 1

De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion. Bekijk hier de vierde aflevering.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In de vierde aflevering duikt het trio in de boeken. Ze gaan op een buurtbieb route door Velsen en spreken de initiatiefnemers over hoe de buurtbieb kastjes tot stand zijn gekomen. Ook spreken ze schrijfster Ellen Heijmerikx en nemen haar mee op pad.

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal.