Hoe wordt je sportvereniging inclusiever en veiliger?

Hoe wordt je sportvereniging inclusiever en veiliger?
FOTO : RTV SEAPORT / Ron Pichel

Op dinsdagavond 25 mei houden COC Kennemerland en OOK Pedagogische Expertise Groep een webinar voor Velsense sportverenigingen met als doel de sportvereniging nog toegankelijker en dus inclusiever te maken voor iedereen. Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de John Blankenstein Foudation en Stichting SportSupport Kennemerland.

Tijdens het webinar wordt ingezoomd op de participatie binnen de veregingen van LHBTI+-ers . Verenigingen, trainers en coaches worden uitgenodigd om mee te praten en te denken over het nog verder verbeteren van een toegankelijker en veiliger sportklimaat.

In bijgaand geluidsfragment vertelt COC-bestuurslid Marc Hillebrink alles over het programma van het webinar. Het fragment was onderdeel van radioprogramma Home Alone van dinsdag 18 mei. Dit live programma is elke dinsdag van 14:00 – 16:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender, frequentie 107,8 FM.